Bli med på oppdagelsesferd sør for Roma.

Visste du at den berømte hvitvinen Frascati kommer nettopp fra Frascati området i Castelli Romani ikke langt fra Roma? Castelli Romani er en fellesbetegnelse på de mange småbyer som ligger i området.

Beliggende bare en kort kjøretur fra Roma, tilbyr Castelli Romani et pust av frisk luft og en flukt fra byens travle atmosfære. Mange romere reiser nettopp hit for å få en liten pause fra hverdagen.

De sjarmerende småbyene i Castelli Romani er som tatt ut av en postkort, med sine pittoreske torg, trange brosteinsbelagte gater og imponerende historiske bygninger. Området er også kjent for sine frodige vinmarker og deilige matopplevelser. Besøkende kan nyte autentisk italiensk mat og lokale viner på de koselige trattoriaene og vingårdene spredt rundt i landsbyene. 

I tillegg til sin naturskjønne skjønnhet og gastronomiske opplevelser, tilbyr Castelli Romani et mangfold av kulturelle attraksjoner og aktiviteter. Utforsk de gamle romerske ruiner og historiske monumenter, spasere langs innsjøene Albano og Nemi, eller ta en tur opp til den majestetiske Monte Cavo for en fantastisk utsikt over området.

Reiser dere med barn så kan et besøk i fornøyelsesparken Magicland i Valmontone være verdt et besøk, og ikke langt unna Magicland finnes et stort shopping Outlet.


Her er det med andre ord noe for enhver smak!

Kontakt oss for et uforpliktende reisetilbud til Castelli Romani!

Overnatt på et koselig hotell i en av småbyene i Castelli Romani som f.eks Castel Gandolfo (hvor pavens sommerresidens ligger), Frascati eller Grottaferrata, bare for å nevne noen. Vi kan tilrettelegge overnattingsstruktur, aktiviteter og transport. Kombiner gjerne Castelli Romani med noen dager i Roma. Alternativene er mange.

Din turoperatør for din neste Italiatur.
Kontakt oss idag på mail: linn@con-gusto.no