Våre
reisemål.

Vi elsker Italia! Hvor enn man velger å reise er man så og si garantert spennende, lærerike og kulinariske opplevelser.

Vinranker og oliventrær, idylliske små middelalderbyer, innsjøer og sjø. Italia byr på det meste, enten du er glad i sportslige aktiviteter eller ønsker å nyte landskapet over et glass egen- produsert sprudlevin.

Italia er en fantastisk reisedestinasjon av flere grunner. Landet er rik på historie og kulturelle severdigheter som blant annet ruinene fra antikkens Roma, renessansekunsten i Firenze og de pittoreske kanalene i Venezia. Maten alene er også verdt turen, med verdensberømte retter som pizza, pasta og gelato. I tillegg tilbyr Italia vakre landskaper, fra de snødekte Alpene i nord til de solrike strendene langs Middelhavskysten. Uansett om du er ute etter kunst, historie, natur eller gastronomi, har Italia noe å tilby enhver reisende.

Nord-Italia byr på vakre områder med hvorav flere er å finne på Unescos verdensarvliste. Du har vinranker så langt øyne kan se. Her finner du blant annet romantiske Verona hjembyen til Romeo og Juliet, Arena di Verona hvor mange verdenskjente artister dukker opp samt Gardasjøen ikke langt unna. Litt lenger mot øst har du en av verdens mest kjente områder, Valdobbiadene, hvor den friske sprudlevinen Prosecco produseres.

I midten av Italia finner du andre unike områder som Umbria med sin grønne sjarm og rustikke væremåte. Trøffeljakt, vinsmaking, Assisi og vakre Trevi er noe av det Umbria kan friste deg med. Litt lengre syd finner du Lazio-regionen hvor den evige stad – Roma ligger, som ikke trenger noen egen beskrivelse.

Tar vi turen enda litt lengre syd kommer du til Cilentokysten og Agropoli, Matera i Basilicata, og til hælen til Italia, Puglia, med sin lange nydelige kystlinje, flotte byer og ikke minst Trulli.

Ps. Les også om vårt nye spennende reisemål, Bordeaux, i Frankrike.
Under finner du noen av våre reiseforslag, men ikke fortvil, finner du ikke det du er ute etter ta kontakt så skal vi hjelpe deg! 

Her finner du våre populære reisemål.

De kan endres for å komme frem til nettopp deres ønske. Alle våre turer passer utmerket både som firmatur og gruppereise.

 • Verona

Gardasjøen og Valpolicella

 • }4 dager – 3 netter

Bli med å opplev Veneto i Nord-Italia hvor blant annet den verdenskjente Amarone og grappa produseres. Spennende opphold med god lokal mat og drikke kombinert med flotte kulturelle og historiske innslag i blant annet Verona by, Romeo og Julies hjemsted. En forfriskende båttur på idylliske Gardasjøen er ikke å forakte.

 • Roma

den Evige Stad – vingårdsbesøk

 • }4 dager – 3 netter
Alle veier fører til Rom. Bli med oss nettopp dit! Dette er en av våre mest populære turer hvor du får oppleve det ekte Roma. Selvom dette er en storby så merkes ikke dette fordi vi greier å gjøre Roma intimt. Colosseum, Vatikanet, Spansketrappen er noe av det du får oppleve. Vi tar også turen ut til «landet» og besøker Castelli Romani for et vingårdsbesøk og vinsmaking av egenprodusert vin.
 • Umbria

Trøffeljakt – Assisi

 • }5 dager – 4 netter
Drømmer dere om en tur til Italia litt utenfor turistmassene, med spennende aktitiveter, god mat og vin du sent glemmer? En tur til vakre grønne Umbria, midt i Italia kan være en opplevelse dere sent glemmer. Vinsmaking, trøffeljakt, bybesøk og klosterbesøk er bare noe av det som står på programmet. En tur til Umbria er for deg som ønsker å virkelig oppleve det ekte Italia. Vi besøker byer som Assisi og Perugia.
 • Gourmettur til Parma

Emilia-Romagna

 • }4 dager – 3 netter

Sier du ordene Parmaskinke, parmesan, Ferrari, balsamico så har du kommer til riktig side. Bli med oss på oppdagelsesferd i regionen Emilia-Romagna hvor vi bor i Parma, som var Kulturbyen i 2020. Det blir noen spennende utflukter basert på kultur og mye gourmet. Vi besøker produsenter av blant annet parmesan, parmaskinke, balsamicoeddik og for de som ønsker mer action kan prøvekjøring av Ferrari arrangeres.

 • Kystbyen Agropoli

Cilentokysten

 • }8 dager – 7 netter

Bli med til Agropoli som befinner seg på Cilento-kysten i Campania regionen. Med sine 20 000 innbyggere ligger denne sjarmerende byen på en høyde med flott havutsikt. Byen er et perfekt utgangspunkt for mange spennende utflukter som f.eks det arkeologiske området Paestum, flere fasinerende grotter hvor man også kan ta et forfriskende bad, mat -og vinopplevelser og mye mer. Et av de aller største hovedattraksjonene i Agropoli er Aragonese slottet, som var et observasjonstårn bygget i det første halvdel av 600-tallet.

 • Vin og kultur i Bordeaux

Nouvelle-Aquitaine, Frankrike

 • }4 dager – 3 netter

Bli med oss til vakre Bordeaux! Bordeaux er mye mer enn vin. Byen ligger strategisk til ved elven Garonne og er et perfekt reisemål for deg som er glad i flotte arkitektoniske bygninger, et mangfold av små cafeer og restauranter, shopping, kunst, kultur og så klart: God vin!
Vi kan friste med utflukter til verdenskjente vinområder som f.eks St. Emilion med vinsmaking, båttur på elven Garonne, besøk i Vinmuseum, guidet tur i byen og mye mer. Destinasjonen passer perfekt som firmatur og som gruppereise.

 • Skrivekurs i Roma

Roma

 • }4 dager – 3 netter

Vil du bli bedre til å skrive og samtidig oppleve vakre Roma? Christine Calvert og Con-Gusto gir deg muligheten til å booke et privat skrivekurs. Du lærer å skrive så det selger og reiser hjem med ferdige tekster i bagasjen.

I inspirerende omgivelser fordyper vi oss i tekster som du kan bruke på jobb – alt fra e-poster, notater og nettsider til presentasjoner og taler – altså det DU trenger å bli bedre på. Passer bra for firma og andre grupper som ønsker å bli bedre til å skrive.

Rask tilgjengelighet, fleksibel, løsningsorientert. Ser du etter en med god kunnskap og erfaring fra det autentiske Italia – Linn er desidert en du burde ta en prat med. Kan virkelig anbefales på det varmeste!

Trine

Ønsker du et uforpliktende tilbud på en firma eller gruppetur til Italia eller Frankrike? Ikke vær redd for å ta kontakt!