Firmatur
til Italia og Frankrike.

En firmatur til Italia eller Frankrike er en god anledning for de ansatte å bli bedre kjent med hverandre. Felles opplevelser og utfordringer kan styrke relasjonene og fremme samhold blant ansatte, samt skape minner for livet.

Vi hjelper deg gjerne med å sette sammen den perfekte reisen for dere.

Kanskje dere er ute etter en inspirasjonstur, et messebesøk eller planlegging av et event som for eksempel jublieum?

Det er mye som skal klaffe når et firma skal ut å reise og vår kompetanse er å organisere og kvalitetssikre alt slik at dere kan senke skuldrene og nyte turen.

Vi kan arrangere team-building aktiviteter som blant annet Vespatur i Roma, prøvekjøring av Ferrari, messer og festivalbesøk, vingårdsbesøk og pizzakurs. Ønsker dere sportslige aktiviteter som f.eks rafting i Umbria  eller i Roma inkludert besøk i katakombe så er det også mulig.

Valgene er mange. En av våre mest populære firmaturer er til Den evige stad – Roma inkludert vingårdsbesøk.

Små og store firmaer er velkomne. Vi gjør vårt beste for at alle skal føle seg «hjemme» Vi vet at det i et firma finnes forskjellige aldersgrupper og interesser, noe vi tar hensyn til. For oss er det viktig at alle utgjør en del av felleskapet og at resultatet er en minnerik firmatur.

Ønsker dere bedriftsbesøk i løpet av turen eller har behov for møte eller konferanselokaler, så ordner vi det.

Vi har gode lokale samarbeidspartnere overalt så dere kan være trygge på at bl.a hotell og aktiviteter passer deres ønske og ikke minst budsjett. Det er ikke lett å velge reisemål for hvor enn man reiser i Italia  så kan man forvente flotte landskap, severdigheter og spennende lokale mat -og vinopplevelser.

Spør oss om Lazio hvor den evige stad – Roma hører hjemme, Veneto i Nord-Italia, med hovedområder som Valpolicella, Gardasjøen og Verona. Hva med den litt mer ukjente Umbriaregionen midt i Italia også kalt «Italias grønne lunge», hvor nydelig natur, sportslige aktiviteter og trøffel står på menyen eller hvorfor ikke Cilentokysten med mozzarella, strandliv og innhøsting av vindruer?

Vi tilbyr også reiser til steder som Puglia i sør og Emilia-Romagna, hvor sistnevnte er hovedstaden for blant annet parmaskinke, parmesan og Ferrari.

Vi jobber med med hele Italia samt nytt for året, Bordeaux i Frankrike, så ikke nøl med å ta kontakt for å finne et passende reisemål for deres firma.

Leverandører og produsenter blir godt vurdert i forkant.

Vi har bodd og arbeidet innen vin -og matbransjen i Italia i mange år, og har dermed både lokalkunnskapen og språkkunnskapene som gjør at vi finner frem til de beste løsningene. Det betyr at vi kan gi dere det beste programmet tilpasset deres budsjett, ønsker og behov.

Vi tilbyr reiser med det lille ekstra av kvalitet, og er veldig kresne på nettopp hva vi tilbyr. Leverandører og produsenter blir godt vurdert i forkant.

Vi vet det tar tid å organisere en firmatur, så hvorfor ikke la oss gjøre jobben for deg?

Vi vet det tar tid å organisere en firmatur,
så hvorfor ikke la oss gjøre jobben for deg?

Con-Gusto er med i Reisegarantifondet, noe som betyr trygghet for deg som reisende. 

Vi tilbyr destinasjoner som passer for alle og som sørger for en god opplevelse.

Ofte stilte spørsmål

Hva gjør vi med fly?
2
3

Vanligvis står kunde selv for flybilletter men vi kan være behjelpelige med å booke billetter via vår samarbeidspartner.

Kan dere ordne møterom?
2
3
Vi kan ordne det dere har behov for, møterom, utstyr til møterom o.l
Når må forskudd betales?
2
3

Forskuddet skal innbetales ved bekreftelse av turen, innen 7 dager.

Hvem møter oss på flyplassen?
2
3
Vanligvis møter en av våre dyktige og pålitelige guider dere på flyplassen. Det hender også at en fra vårt firma er med på reisen.
Er dere medlem av Reisegarantifondet?
2
3
Ja, vi er medlem av Reisegarantifondet som gir deg som reisende en trygghet.
Hva koster en firmatur?
2
3

Det er vanskelig å gi en pris da vi skreddersyr etter deres ønske og behov. Husk at en skreddersydd tur blir ikke nødvendigvis dyrere enn om man hadde gjort alt på egenhånd.

Ønsker du et uforpliktende tilbud på en firmatur til Italia eller Frankrike?
Ikke vær redd for å ta kontakt!