Gruppetur
til Italia.

Vi spesialiserer oss på skreddersydde turer som tilpasses individuelle preferanser og interesser. Vi har lang erfaring og sammen med våre lokale eksperter, tilbyr vi unike og minneverdige opplevelser for deg som ønsker å utforske Italia.

Vi jobber med hele Italia. Våre mest etterspurte destinasjoner er Umbria, Agropoli, Roma og Verona i nord. Les også om vår siste nyhet, Bordeaux i Frankrike.

Vi ønsker å tilby deg det aller beste fra Italia.

Ofte er det ikke så lett å finne alt på egenhånd. Derfor er alt vi tilbyr av aktiviteter, restauranter, hoteller etc. godkjent av oss. Vår tilnærming er å lytte nøye til våre kunders ønsker og behov, og deretter skape skreddersydde reiseruter som tar deg med på en spennende reise gjennom vakre Italia.

Våre reiser baserer seg ofte på mindre turistifiserte steder i Italia hvor du får følelsen av å være en del av lokalbefolkningen. Vi bruker alltid små gjerne unike tilbydere av tjenester på stedet for å ivareta et bærekraftig reiseliv. For oss er det viktig at du får møte menneskene bak kulissene som f.eks vinbonden selv.

Vi ønsker å vise dere nettopp vårt ekte Italia og vi strekker oss langt for å tilfredstille dine behov.

Sammen med våre gode pålitelige samarbeids partnere i Italia har vi gode erfaringer og tilbakemeldinger.

Selvom vi jobber mye med storbyer som f.eks Roma som er en pulserende by, greier vi gjøre turen intim.

Det er fullt mulig å tilpasse etter deres behov med tanke på turens varighet, aktiviteter, hotellvalg osv.

Vi skreddersyr den perfekte turen etter deres ønsker.

Er dere et kor, en vin eller matklubb, en forening eller rett og slett en vennegjeng som ønsker å reise sammen for å skape nye uforglemmelige minner så hjelper vi dere gjerne med å tilrettelegge deres opphold.

Vi skreddersyr den perfekte turen slik dere ønsker den!

Vi vet at det kan være vanskelig å finne de skjulte skattene på egenhånd og vi stortrives med å lete rundt for å finne nettopp disse, for å kunne tilby nettopp deg Italias unike steder.

Ofte stilte spørsmål

Hvor mange reisende må vi være?
2
3
Vi har satt en minimum på 4 personer.
Hvilken periode er best å reise på?
2
3
Fine perioder å reise på er våren og tidlig sommer (april-mai-juni) samt høstmåneder som september og oktober. Juli og august anbefaler å styre unna pga varmen.
Hvem møter oss på flyplassen?
2
3

Vanligvis møter en av våre dyktige og pålitelige guider dere på flyplassen. Det hender også at en fra vårt firma er med på reisen.

Har dere påmeldingsturer?
2
3

Vi skreddersyr alle våre turer etter deres behov og ønsker. Det hender dog at vi organiserer en påmeldingstur og da vil dette komme frem både på våre hjemmesider og facebooksider.

Er dere medlem av Reisegarantifondet?
2
3
Ja, vi er medlem av Reisegarantifondet som gir deg som reisende en trygghet.

Ønsker du et uforpliktende tilbud på en tematur til Italia?
Ikke vær redd for å ta kontakt!