Om oss

Litt om Con-Gusto

Con-Gusto er et kvalitetsbevisst Italia-elskende firma, startet av Linn W. Kraby og tar for seg import av italienske gourmetprodukter av høy kvalitet og skreddersydde turer til Italia for private og bedrifter. I vårt sortiment finner du produkter av høy kvalitet og kun «Made in Italy». Etter mange år i vin -og matbransjen i Italia vet vi kan vi skal se etter og vi henter våre produkter direkte fra produsent noe som gjør at du som kunde slipper fordyrende mellomledd. Vi er veldig nøye på hva vi tar inn og alle produsenter blir kvalitetssikret i forkant i henhold til alle regelverk. Vi er alltid på utkikk etter nye spennende produkter fra små til middelstore produsenter å implementere i vårt sortiment og vi garanterer gode smaker.

Vi er også eneimportør av unike og praktiske håndlagede kjøkken -og gaveartikler fra Italia. Alt fra hvitløksbeholdere i terrakotta, sleivholdere i porselen, krydderkrukker og mye mer. Dette er produkter for de som ønsker å freshe opp kjøkkenet eller som er på utkikk etter unike gaver. Det finnes ingen lignende produkter på det norske marked. For oversikt ta en titt på våre side.Alle våre produkter kan kjøpes i nettbutikken eller hos en av våre forhandlere og du kan enten hente bestilte varer selv på lager uten ekstra kostnader eller få de tilsendt i posten. Vi har en fast frakt på kr 99,-. Vi sender kun i Norge! Vi er også ofte på messer og festivaler rundt omkring. Hvis du følger oss på facebook får du oppdateringer på aktiviteter som messedeltakelse og markeder.

I tillegg til vår import av italienske kvalitets gourmetprodukter skreddersyr vi også tematurer til Italia. Linn har bodd og jobbet i Italia i mange år og har opparbeidet seg mange kontakter. Er dere en gruppe som planlegger tur til Italia så ta kontakt med oss for et hyggelig tilbud. Vi arrangerer også ferdige påmeldingsturer i løpet av året som man kan melde seg på. Følg gjerne med på vår facebookside for nyheter.
Alle våre turer, om det er skreddersydd eller påmeldingstur er av høy kvalitet og program litt utenom standarden. Du kommer sent til å glemme en tur organisert av oss. Med på turen er det alltid en norsk eller engelsktalende pålitelig kontaktperson som du kan snakke med. Vi strekker oss langt for å gi deg det lille ekstra. Her kan du lese mer om hvorfor velge oss til din neste Italiatur.
Vi holder til på Bøn i Eidsvoll kommune.
Con-Gusto er medlem av RGF Reisegarantiondet (www.rgf.no) noe som er en ekstra sikkerhet for deg som reisende.
 

Share this Page: