Om
Con-Gusto.

Con-Gusto er et kvalitetsbevisst Italia-elskende firma, startet av Linn W. Kraby i 2012. Linn har reiselivsutdannelse og er vinkelner fra Roma, Italia. Hun har lang arbeidserfaring fra Italia innen mat- og vinbransjen.

Vi importerer italienske gourmetprodukter av høy kvalitet og skreddersyr turer til Italia og Frankrike for private og bedrifter.

Er du ute etter kvalitet har du kommet til rett sted!

Gourmet-
produkter
fra Italia

I vårt sortiment finner du produkter av høy kvalitet og kun «Made in Italy». Etter mange år i vin -og matbransjen i Italia vet vi kan vi skal se etter og vi henter våre produkter direkte fra produsent noe som gjør at du som kunde slipper fordyrende mellomledd.

Vi er veldig nøye på hva vi tar inn og alle produsenter blir kvalitetssikret i forkant i henhold til alle regelverk. Vi er alltid på utkikk etter nye spennende produkter fra små til middelstore produsenter å implementere i vårt sortiment og vi garanterer gode smaker.

Vi har en fast frakt på kr 99,-.
Vi sender kun i Norge!
Betaling trygt og raskt via Vipps.

Alle våre produkter kan kjøpes i vår nettbutikk eller hos en av våre forhandlere. Bestiller du i vår nettbutikk kan du hente bestilte varer selv på lager på Bøn i Eidsvoll kommune uten ekstra kostnader eller få de tilsendt i posten.

Turer til Italia.

I tillegg til vår import av italienske kvalitets gourmetprodukter skreddersyr vi også innholdsrike turer til Italia for firma og private. Linn har bodd og jobbet i Italia i mange år og har opparbeidet seg mange kontakter. Er dere en gruppe som planlegger tur til Italia så ta kontakt med oss for et hyggelig tilbud.

Les også om vårt nye reisemål Bordeaux i Frankrike.

Alle våre turer er av høy kvalitet, og programmet er litt utenom standarden.

Du kommer sent til å glemme en tur organisert av oss. Vi strekker oss langt for å gi deg det lille ekstra. Her på våre nettsider kan du lese mer om hvorfor du bør velge oss til din neste tur til Italia eller Bordeaux i Frankrike.

«Høydepunktene for meg var trøffeljakten med etter påfølgende kjøkkenseanse og alle gode smakene.»

Ønsker du et uforpliktende tilbud på en tematur til Italia?
Ikke vær redd for å ta kontakt!