Velkommen til vårt reiseunivers! Hos oss får du ikke bare en tur, men en uforglemmelig opplevelse fra start til slutt. Vi streber etter å skape magiske øyeblikk som beriker ditt liv og gir deg minner for livet. Vi har bodd og jobbet lenge i Italia og vet hva som kan være utfordringene, det er nettopp her vi kommer inn i bildet for å gjøre reisen lettere for deg! Hvorfor velge oss til din neste reisearrangør? Er dere ute etter en firmatur eller privat gruppetur så har dere kommet til rett sted! Bli med oss å utforske Italia.

Med vår ekspertise og lidenskap for reising, sikrer vi at hver detalj av din tur er nøye planlagt og skreddersydd for å oppfylle dine ønsker. Fra idylliske destinasjoner til spennende eventyr, fra luksuriøs avslapning til actionfylte opplevelser – vi har alt du trenger for å skape den perfekte reisen.

Vi er et lite firma som setter kvalitet og personlig service veldig høyt. Vi fokuserer alltid på å forstå kundens behov og ønsker grundig. God kontakt er viktig både før, under og etter reisen. Vi er opptatt av bærekraftig turisme og jobber for å minimere vår innvirkning på miljøet og støtte lokale samfunn.

Vi vil gi deg muligheten til å utforske Italia på en unik og autentisk måte.

Dette er noen av grunnene til at du burde velge oss som din reisearrangør til din neste Italiatur, enten det er en firmatur eller en privat gruppetur.

✔️Du sparer tid og ressurser ved å la oss gjøre jobben for deg.
✔️Vi finner fram til de skjulte skattene som du kanskje ikke finner så lett på egen hånd.
✔️Flere av våre reisemål er godt utenfor turistmassene
✔️Vi bruker kun små og trofaste produsenter/leverandører/guider på stedet
✔️Vi kan språket og kulturen.
✔️God kontakt med deg er viktig i planleggingen for å tilrettelegge turen etter deres ønsker og behov.
✔️Med oss får du ingen uventede eller skjulte kostnader og opplevelser, da vi er tydelige fra starten av.
✔️Vi er medlem av Reisegarantifondet.
✔️Vi har øye for de små detaljene som utgjør prikken over i’en

Send oss en mail eller slå på tråden om du ønsker informasjon om Italia.

Vi gleder oss til å høre i fra deg!

A presto!

Linn W. Kraby