Reiser til Italia

For oss er smittevern viktig og du skal kunne føle deg trygg på tur med oss. Vi forholder oss til reiseråd utstedt av Utenriksdepartementet.

Vi og våre samarbeidspartnere gjør det vi kan for å kunne arrangere tur for deg og dine venner/kollegaer og vi ønsker samtidig begrense risikoen for spredning av Covid19. Vi er stadig i dialog med våre leverandører og samarbeidspartnere for å forsikre oss om at de smittevern blir fulgt og at de kan ta imot deg som gjest. 

Huskeliste for deg som reisende:

  • Husk å inneha nødvendige dokumenter: Pass, reiseforsikring, eventuelt testresultater for koronatest / koronasertifikat. Sistnevnte finner du på helsenorge.no
  • Har du symptomer på korona kan du dessverre ikke reise med oss, dette gjelder også om du er i karantene.
  • Husk god avstand og god hygiene.
  • Har du fått påvist Covid-19 under / etter en tur med oss ta kontakt med oss umiddelbart.
  • Undersøk om du har gyldig reiseforsikring for å få dekket kostnader hvis du skulle være uheldig å måtte avbryte turen grunnet korona / sykdom.
  • Sett deg inn i hvilken regler som gjelder for landet/stedet du skal til, både når det gjelder innreise og hjemreise.

Vi forbeholder oss retten til å endre reiseruter underveis hvis det skulle vise seg at virustilfeller blusse opp. Con-Gusto forbeholder seg i slike tilfeller retten til å foreta endringer som f.eks. endring av reiserute/transportmiddel og overnattingssted. Dette vil bli gjort i samarbeid med våre lokale samarbeidspartnere uten at erstatning kan kreves. Dersom turen i sin helhet ikke vil kunne gjennomføres og må kanselleres før avreise, vil du få tilbake tilgodebeløp.