5 dager / 4 netter

Opplev Umbria.

Trøffeljakt, vingårdsbesøk og kultur i Italias «grønne lunge»

Bli med på trøffeljakt i autentiske omgivelser i Umbria!

Dette er en av våre mest populære turer hvor vi tilbyr deg en flotte og uforglemmelige opplevelser i en av Italias vakreste regioner, Umbria, Italias grønne lunge, hvor vi tar dere med på oppdagelsesferd i denne spennende regionen.

Innsjøer, små byer som klynger seg oppover åsene, trøffeljakt, sykkeltur, bortgjemte kloster, kvalitet vinprodusenter er bare noe av hva det Umbria kan by på.

Inkludert i pakken:

 • Overnatting på hotell eller agriturismo (bondegård)
 • Middag, lunsj og frokost inkl drikke
 • Guidet omvisning på engelsk og norsk reisefølge
 • Besøk hos olivenoljeprodusent, vingård og mikrobryggeri
 • Mye mer...

Vi hjelper deg gjerne med å sette sammen den perfekte reisen for dere.

Umbria ligger midt i hjertet av Italia og er den eneste italienske region som ikke har kystlinje. Elven Tiber krysser regionen. Du finner blant annet de pittoreske innsjøene Trasimeno og Piediluco og elvene Nera og Corno og sist men ikke minst Marmore fossefallene, Europas høyeste kunstige fossefall. Regionen grenser til Toscana i vest, Lazio i sør og le Marche på nord-østsiden. Den regionale hovedstaden er Perugia.

Umbria er preget av milde og grønne åser og av byer som som klamrer seg fast oppover åsene. Umbria består hovedsakelig av fjell og daler og slettene opptar bare 6% av regionområdet. Når det gjelder turisttilbud er disse hovedsakelig knyttet til natur, historie og kunst. Romanske kirker, gotiske katedraler, basilikaer og gamle palasser er noe man kan beundre i denne vakre regionen. For all del ikke glem det gastronomiske aspektet hvor skinker, olivenolje, vin, mikrobryggeriøl og mye mer står sentralt. Måltidene er rike og mye er basert på grønnsaker, bønner og linser, etterfulgt av trøffel og ikke minst småkaker.

Dette er et programforslag for turen og er justerbart:

Turen du nå leser om er en av våre mest populære turer hvor vi tilbyr deg en flotte og uforglemmelige opplevelser i en av Italias vakreste regioner, Umbria, Italias grønne lunge, hvor vi tar dere med på oppdagelsesferd i denne spennende regionen. Her blir dere tatt godt vare på og dere får bli kjent med lokale produsenter av hovedsakelig mat, vin og trøffeljakt, men programmet inkluderer også de viktigste kulturelle aspektene som natur, monumenter og viktige småbyer, da Umbria har veldig mye å by på av nettopp dette.

Vi skreddersyr spennende og innholdsrike turer basert på deres ønskede varighet i denne vakre regionen som absolutt er verdt å få med seg. I turene vi legger opp er det ofte fokus på lokal mat og vin og trøffeljakt, men man kan legge inn aktiviteter som spa, shopping, ølsmaking, båttur, sykkeltur, spaserturer og andre sportslige aktiviteter for å nevne noe.

Overnattingsstedene vi samarbeider med ligger enten landlig til, i koselige middelalderbyer eller med umiddelbar gangavstand til by.

Den nærmeste flyplassen er Roma Fiumicino, og litt avhengig av hvor i Umbria dere skal så tar det alt fra 1,5-2,5 timer å reise fra flyplassen, men reisen i seg selve er en nydelig opplevelse igjennom Umbrias vakre natur.

Umbria passer både for gruppetur og som firmatur.

Kontakt oss i dag for et uforpliktende reiseforslag til denne vakre grønne regionen.

Inkludert i prisen:

 • N4 overnattinger i dobbeltrom på 3- stjerners hotell eller agriturismo (bondegård) inkl. frokost
 • NNorsk reisefølge (etter tilgjengelighet/ønske)
 • NTransfer til/fra flyplass med privat sjåfør
 • NTransport under hele oppholdet
 • NEngelsktalende guide
 • NBesøk hos olivenoljeprodusent, vingård og mikrobryggeri
 • N4 middager inkl drikke
 • N4 lunsj
 • NDagsutflukt med trøffeljakt og matlagingskurs
 • NDiverse innganger på museum osv.
Ønsker dere å ha en litt mer aktiv ferie kan aktiviteter som rafting, hesteridning, sykkeltur m.m organiseres.

Bla deg gjennom bilder fra tidligere turer.