4 dager / 3 netter

Opplev Roma.

Møt våren i den evige stad – Roma inkludert vingårdsbesøk

Bli med til den Evige Stad – Roma og opplev det aller beste av hva denne flotte storbyen har å by på. En tur til Roma er en fantastisk opplevelse! Roma er full av historie, kultur og fantastiske matopplevelser.

Dette turforslaget tar for seg Roma by og en spennende vingårdutflukt sør for Roma.

I løpet av denne turen skal man få et lite innblikk i romersk livsstil og generell kunnskap om Roma og hva denne byen har å by på. Husk at Roma er stor så det er vanskelig å få med seg alt hva byen har å by på ved første tur. Bli med på tur til Roma med oss!

Inkludert i pakken:

 • 3 netter på sentralt hotell i Roma
 • Middag og frokost inkl drikke
 • Guidet omvisning på engelsk
 • Utflukt til vingård i Castelli Romani
 • Mye mer...

Bli med oss til Roma – Den evige stad

Roma, også kjent som Rom, er hovedstaden i Italia og en av verdens mest historiske og kulturelt rike byer. Byen har en historie som strekker seg over mer enn 2500 år.

Byen er kjent for sine imponerende historiske monumenter, inkludert Colosseum, Forum Romanum og Pantheon, som tiltrekker millioner av besøkende hvert år. I tillegg ligger Vatikanstaten, sete for paven og et hellig sted for den katolske kirken, i Roma.

Roma er også en moderne by med livlig kultur, mote, mat og natteliv, noe som gjør den til en av verdens mest spennende destinasjoner. Man kan reise til Roma året rundt men våren og høsten er desidert de nydeligste periodene å reise til Roma på da klimaet er perfekt, ikke for varmt og ikke for kaldt, og det er mulighet for å komme litt unna turistmassene.

Hotellene, restaurantene og aktivitetene, som vingårdsutflukter, vi tilbyr er av veldig god kvalitet.

Reiseforslaget under er kun et eksempel på hvordan en tur til Roma kan være så det er  mulig å foreta endringer for å sy sammen deres perfekte opphold!
Selvom Roma er en storby så greier vi å gjøre den intim og lar deg senke skuldrene!

En tur til Roma kan også kombineres med noen dager i vakre grønne Umbria som du kan lese mer om her.

Dette er et programforslag for turen og er justerbart:

Dag 1 Ankomstdagen
Dere hentes av vår lokale Romaguide på flyplassen i Roma og turen går til hotellet dere skal bo på under oppholdet i Roma.

Når man først er i Roma burde man få en innføring i de viktigste monumentene og dette tar vår lokale statsautoriserte Romaguide. Den guidene omvisnigen foregår på et skandinavisk språk. Det blir en hyggelig spasertur ankomstdagen (hvis ankomsttidpunktet ikke er for sent) Vi bruker en lokal autorisert guide fra Roma da det er viktig å huske på at ikke hvem som helst kan guide rundt i Roma pga italienske lover!

Etter den guidede turen har vi lagt inn en god romersk middag på en lokal restaurant.

Dag 2. Utflukt til vingård
Dere hentes dere av bussen etter frokost og turen går sørover til Castelli Romani-området. Her skal dere besøke en koselig vingård og smake på flere av deres gode egenproduserte vin. Når dere ankommer vingården tar vår gode samarbeidspartner dere i mot og viser dere rundt. Her får dere en omvisning og informasjon om vingården.

Vingården produserer økologisk vin og var en av de første i området til å produsere økologisk. Under vinsmakingen blir det servert en lettere lunsj i form av oster, skinker, bruschetta m.m Det er mulig å kjøpe med seg vin hjem fra vingården for de som måtte ønske det. Denne utflukten tar ca 5-6 timer.

Nb: Det finnes et mangfold av vinprodusenter i Lazio men vi har jobbet i bransjen og vet hvilken vinprodusenter som er verdt å besøke.

Når der kommer tilbake til hotellet har dere tid til egen disposisjon. Deres guide er tilgjengelig for informasjon om noen ønsker å gjøre noe spesielt, tips til områder, innganger på severdigheter osv.
Middag er inkludert på en typisk romersk restaurant.

Dag 3. Fridag
Etter frokosten kan dere nye Roma på egenhånd. Spasere rundt, ta en aperitif og bare nyte det pulserende livet.
Det er mulig å delta på aktiviteter som Vespatur, matlagingskurs, vinsmaking i Roma, sykkeltur, pic nic, guidet tur i Vatikanet, andre utflukter som f.eks til sjarmerende byer som Frascati, Tivoli m.m.
Pizzamiddag er inkludert.

Dag 4. Avreise – hjemreise
Etter frokost hentes dere på hotellet av deres sjåfør og turen går tilbake til flyplassen.

Arrivederci Roma!

Inkludert i pakken:

 • N3 netter på sentralt hotell i Roma basert på dobbeltrom.
 • N1 velkomstdrink
 • N3 middager inkl drikke
 • N1 utflukt til vingård i Castelli Romani inkl lunsj
 • NTransport til og fra vingård
 • N3 timers guidet tur i Roma med engelsk/norsktalende guide
 • NTransfer flyplass/hotell
 • NEngelsk/norsktalende reiseleder under deler av turen
 • NGod oppfølging i forkant og under hele turen
 • NKan tilpasses deres ønsker og behov og er perfekt for både private og firma.

En tur til Roma passer både som firmatur, enten det er en bonusreise eller jubileum og som privat gruppereise. Ta kontakt med oss for et pristilbud!

Bla deg gjennom bilder fra tidligere turer.