Vilkår og betingelser.

vedrørende reiser med  Con-Gusto

Du må selv sjekke at ditt pass og reiseforsikring er gyldig under hele oppholdet. Vi anbefaler alle å ha med seg E111 (europeiske helsetrygdkort) under reisen. Vi anbefaler alle å tegne avbestillingsforsikring i tillegg til reiseforsikring.

Det kan være at vilkårene for den enkelte tur avviker fra de generelle vilkårene. Dette vil komme tydelig frem i utsendelse av reiseforslag. Når en et reiseforslag godtas vil en reisebekreftelse bli utsendt. Denne må komme i retur med signatur.

Con-Gusto følger Utenriksdepartementets reiseråd. Con-Gusto forbeholder seg retten til å foreta nødvendige endringer av reiseopplegg og i tilfellet krig, force majeure, naturkatastrofer, farlige smittsomme sykdommer, terrorist angrep og streik har Con-Gusto ingen ansvar for utkommet. Ved avbestilling av foran nevnte årsaker, refunderes tilgodebeløpet. Reisen kan imidlertid ikke avbestilles av foran nevnte årsaker hvis begivenheten som legges til grunn for avbestillingen var eller burde vært kjent ved bestilling.

Etter bestilling av ønsket reise/opphold/aktivitet får du tilsendt pr e-post en bekreftelse samt reisebetingelser på bestilling og en faktura pålydende 30 % av totalbeløpet som betales innen 7 dager. Dette beløpet er ikke-refunderbart da det trengs for å reservere ønskede hotell, aktiviteter osv. Ved bestilling av enkeltaktiviteter gjelder andre betingelser. Reisedokumenter og program sendes ut ca 4 uker før avreise.

Flyreiser bestilles alltid på egenhånd i samsvar med oppholdet/aktivitetens start, med mindre flyreisen inngår i pakken. Vi kan være behjelpelige med å booke fly for skreddersydd gruppereise. Dette vil da gjøres igjennom en tredjepart.

Con-Gusto er medlem av Reisegarantifondet (www.rgf.no) noe som er en trygghet for den reisende.

Avbestilling og kansellering:

  • Ved avbestilling av reise mellom 45-31 dager før reisens start beholdes 50 % av totalsum.
  • Avbestilles turen 30 dager eller mindre før reisestart beholdes 100 % av totalbeløpet. 

Ettersom våre turer alltid er skreddersydde på kundes forespørsel kan vilkårene kan variere noe fra gruppetur til gruppetur men detaljer vedrørende avbestilling og kansellering kommer tydelig frem i reiseforslaget som blir tilsendt pr e-post. Eventuell avbestilling av gruppetur må skje skriftlig.

Ved påmeldingsturer forbeholder Con-Gusto seg retten til å avlyse dersom antall deltakere er for lavt. Innbetalt beløp refunderes kunde.

Forbehold om prisendringer: Det tas forbehold om prisendringer pga forhold som ligger utenfor vår kontroll. Det gjelder valutaendringer og økning av skatter og/ eller avgifter, samt endringer hos våre samarbeidspartnere. Tilbudet er gitt med utgangspunkt i et oppgitt antall reisende. Ved endringer i antall reisende, har Con-Gusto rett til å justere prisene. Endelige priser fastsettes ut fra gjeldende valutakurser og priser mv på tidspunkt for sluttfaktura.

Det vil til enhver tid under oppholdet være en engelsk eller norsktalende kontaktperson tilstede. I løpet av reisen kan Con-Gusto kan kontaktes pr telefon om det skulle dukke opp noe.

Det er deltakers ansvar å være i god nok form, fysisk og psykisk, og ha en god nok helse til å kunne delta på reisen. Allergie og andre intolleranser må komme frem ved bestilling av tur! 

Con-Gusto forplikter seg til å gjennomføre avtalt program og oppdatere underveis om det er endringer. Aktivitetens dag kan variere etter vær. Ved endringer vil kunde bli informert i god tid og vi gjør vårt beste for å tilby aktivitet av samme kvalitet.

Ved bestilling av sportslige aktiviteter vil nødvendig utstyr være tilgjengelig og reisende står økonomisk ansvarlig for tyveri som er selvforskyldt og ødeleggelse/skader på hotellrom.

En påmelding eller bekreftelse av skreddersydd gruppetur regnes som aksept av betingelsene.

Vi tar forbehold om skrivefeil på nettside og reisedokument.

Den reisende må selv ordne avbestillings og reiseforsikring. Avbestillingsforsikring inngår ikke i reisens pris.