4 dager / 3 netter

Opplev Verona.

Bli med oss på oppdagelsesferd i Nord-Italia. Opplev alt fra Amaroneproduksjon, den pittoreske Gardasjøen, kulinariske opplevelser, Verona by med verdensberømte «Romeo og Juliet» og mye mer. Strekker vi oss litt utenfor Verona kan du også få muligheten til å lære om forskjell på prosecco og den italienske spumante.

Inkludert i pakken:

 • Overnattinger på 3-stjerners hotell
 • Middag og frokost inkl drikke
 • Guidet omvisning på engelsk
 • Vinsmaking i Valpolicella inkl lunsj
 • Mye mer...

Vi hjelper deg gjerne med å sette sammen den perfekte reisen for dere.

Verona er en pittoresk by, kjent for sin rike historie, fantastiske arkitektur og romantiske sjarm.

Byens juvel er det godt bevarte gamle romerske amfiteateret, Arena di Verona, som fremdeles er vert for spektakulære operafremføringer og konserter. Mens man vandrer gjennom Veronas svingete brosteinsgater, støter man på arkitektoniske underverker som den elegante Verona-katedralen, den middelalderske festningen Castelvecchio og den ikoniske Ponte Scaligero-broen.

Veronas livlige torg, som Piazza delle Erbe og Piazza dei Signori, summer av aktivitet og tilbyr sjarmerende kafeer, travle markeder og livlige gateartister. I tillegg tiltrekker Casa di Giulietta, Julias hus, romantikere som ønsker å etterlate kjærlighetsbrev på veggene eller posere under den berømte balkongen.

Lokale produkter som grappa, vin, hvit asparges, ost, kirsebær, radicchio (en rød salatvariant) er noe av det som står på menyen.

I reiseforslaget under har vi satt opp et program basert på 10 reisende, 4 dager/3 netter og som dekker mange viktige og interessante severdigheter.

Det blir en blanding av kulturelle innslag som besøk på en av de vakre villaene i området samt mye god lokal drikke og mat. En båttur på idylliske Gardasjøen er også en viktig del av denne turen. 

Det er mulig å tilpasse turen ved å forlenge reisen, på denne måten kan man oppleve mer av denne flotte regionen. Eksempler på områder som er verdt ett besøk er f.eks Marostica, Bassano del Grappa og ikke minst Valdobbiadene – «proseccoland» .

Dette er et programforslag for turen og er justerbart:

Dag 1.
Ankomst Verona flyplass med transport til hotell. Programmet denne dagen kan variere litt avhengig av hvilket flyplass dere kommer til og ankomsttidspunkt.
Spasertur i vakre Verona by.

Middag på lokal restaurant  inkl drikke

Dag 2.
Frokost på hotell.
Etter frokost venter en interessant guidet tur i Verona. Dere hentes på hotellet av vår lokale guide som tar dere med på en spennende rundtur. 
Resten av dagen er til egen disposisjon. 

Middag på lokal restaurant inkl drikke

Dag 3.
Frokost på hotell.
Etter frokost tar vi turen til Sirmione, en pittoresk by i sørenden av Gardasjøen, ca en time fra hotellet, hvor vi tar en liten spasertur og en eventuell kaffestopp.

Fra Sirmione tar vi en båttur over til østsiden, til byen Bardolino. Her blir dere hentet av bussen igjen som tar dere med videre til det berømte Valpolicella vinområdet. Her skal vi besøke en vinprodusent som lar oss få smake på deres egenprodusert vin og det blir lunsj på vingården. I dette området produseres noen av verdens mest kjente vin som Valpolicella, Amarone og den søte Recioto. Tilbake til hotell.

Pizzamiddag inkl drikke

Dag 4:
Frokost på hotell.
Etter frokost avreise til flyplass.

Turen er også basert på at gruppen ankommer Verona flyplass. Hotellet som inngår er et flott hotell sentralt i Verona. Ønsker dere en litt mer landlig beliggenhet så er det mulig.

Inkludert i prisen:

 • N3 overnattinger på 3-stjerners hotell inkl frokost – dobbeltrom
 • N3 middager inkl drikke
 • N1 Vinsmaking i Valpolicella inkl lunsj
 • N1 båttur på Gardasjøen
 • NBesøk i en av Venetos vakre Villaer
 • NGuidet omvisning på engelsk i Verona og Bassano del Grappa
 • NGrappasmaking
 • NDiverse inngangsbilletter
 • NTransport til og fra flyplass
 • NBegge dagsutfluktene inneholder transport med buss
 • NEngelsktalende reisefølge under utfluktene

Dette er ikke inkludert i turen:
-flybillett
-tips
-hotellskatt
-ellers annet ikke nevnt ovenfor

En tur til Verona passer både som firmatur og som privat gruppetur.

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!

Bla deg gjennom bilder fra tidligere turer.