Vingårdsbesøk

Vingårdsbesøk i Lazio

Er du glad i vingårdsbesøk, kulinariske opplevelser, matkultur og vin fra Italia? Da er våre turer Lazio midt i blinken for deg!

Vi arrangerer spennende, lærerrike og ikke minst morsomme halvdagsutflukter med vinsmaking til vakre uberørte områder Lazioregionen. Her får dere smake lokal mat og vin og oppleve det ekte Italia slik som italieneren lever. Vi har valgt ut noen vingårder i Lazio som vi mener fortjener å bli lagt merke til, både fordi deres beliggenhet er bra, deres vin er utsøkt og ikke minst de som jobber der yter bra service. Vi drar sørover til landlige omgivelser. Denne utflukten passer for alle og er et ypperlig valg for deg som har vært i Roma flere ganger og ønsker å oppleve områdene utenfor Roma. Dette er steder man ikke finner lett fram til på egenhånd. Det blir vinsmaking av lokalprodusert vin, normalt fire vin og en lettere lunsj.
Hvis du heller er ute etter en mer fullstendig tur til Italia med mat og vin ta en titt på våre andre reiseforslag her Spoleto i Umbria, Tur til Roma og omegn, Umbria og Valnerina

Halvdags utflukt (hele året)

Pris: ta kontakt for pris
Min. 2 personer
For vingårdsutflukt til Frascati min. 4 personer

Vingårdsbesøk i Lazio

Vingårdsbesøk i Lazio

Prisen inkluderer:

  • oppmøte med guide på avtalt sted (normalt rundt kl 09.00, varighet ca. 4-5 timer)
  • transport til/fra vingård
  • vinsmaking med forklaring (4 forskjellige vin produsert på vingården) inkl lettere lunsj
  • omvisning i vinkjeller og produksjonsområde samt spasertur rundt vinrankene

Ville si takk for at du fikset med super matutflukt for oss da vi var i Italia. Det var deilig å komme seg litt ut av Romas bykjerne og se litt italiensk bonderomantikk. Vakker liten landsby og gøy sightseeing i en av de tøffeste vinkjellerene jeg har sett. Maten og vinen etterpå var også veldig bra!

Anonym

Har nylig hatt en kjempetur til Pileum vingård rett utenfor Roma. Takk for god hjelp og ikke minst oppfølging hele veien fram til tur. Anbefaler dere gjerne videre til de som skal på tur til Italia!!

Tove G. Wulff

Spennende besøk på vingården Pileum. Tusen takk for at dere ordna turen for oss, absolutt verdt å få med seg.

Kristin Meland
Share this Page: