Opplev Verona og båttur på Gardasjøen 4 dager / 3 netter

Det er veldig mye spennende å se i disse regionene som befinner seg i Nord-Italia, alt fra Amaroneproduksjon, den pittoreske Gardasjøen, Verona by med verdensberømte«Romeo og Juliet» og mye mer. Lokale produkter som grappa, vin, hvit asparges, ost, kirsebær, radicchio (en rød salatvariant) noe året rundt og andre sesongbaserte. I reiseforslaget under har vi satt opp et program basert på 10 reisende over 4 dager/3 netter som dekker mange viktige og interessante områder i Veneto. Det blir en blanding av kulturelle innslag som besøk på en av de vakre villaene i området samt mye god lokal drikke og mat. En båttur på idylliske Gardasjøen er også en viktig del av denne turen.
Dagsutfluktene har en varighet på ca 6-7 timer.


Dette er et programforslag for turen og er justerbart:

Dag 1. Ankomst Verona flyplass med transport til hotell. Programmet denne dagen kan variere litt avhengig av hvilket flyplass dere kommer til og ankomsttidspunkt.
Spasertur i vakre Verona by.
Middag på hotell inkl drikke

Dag 2. Frokost på hotell.
Etter frokost tar vi turen til Sirmione, en pittoresk by i sørenden av Gardasjøen, ca en time fra hotellet, hvor vi tar en liten spasertur og en eventuell kaffestopp. Fra Sirmione tar vi en båttur over til østsiden, til byen Bardolino. Her blir dere hentet av bussen igjen som tar dere med videre til det berømte Valpolicella vinområdet. Her skal vi besøke en vinprodusent som lar oss få smake på deres egenprodusert vin og det blir lunsj på vingården. I dette området produseres noen av verdens mest kjente vin som Valpolicella, Amarone og den søte Recioto. Tilbake til hotell.
Middag på hotell inkl drikke

Dag 3. Frokost på hotell.
Etter frokost reiser vi samlet fra hotellet til Bassano del Grappa hvor det blir en spennende omvisning, lunsj og grappasmaking.
Før turen går tilbake til hotellet skal vi besøke på en av de flotte Villaene i Veneto regionen. (Le Ville Venete)
Tilbake til hotell.
Pizzamiddag inkl drikke

Dag 4: Frokost på hotell.
Etter frokost avreise til flyplass.

Denne turen passer utmerket både som firmatur eller en vennegjeng. Det er mulig å foreta endringer i programmet og f.eks inkludere matlagingskurs og SPA.

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon eller bestilling. Fyll inn skjemaet under eller send mail til linn@con-gusto.no.

Turen er også basert på at gruppen ankommer Verona flyplass. Hotellet som inngår er en veldig koselig landlig bondegård/agriturismo litt utenfor Verona med en fantastisk utsikt over Verona., eventuelt sentralt i Verona by på hotell.
Hvis programmet er av interesse men dere ønsker flere dager eller andre aktiviteter så ta kontakt!

Inkludert i prisen:
3 overnattinger på 3-stjerners hotell inkl frokost – dobbeltrom
3 middager inkl drikke
1 Vinsmaking i Valpolicella inkl lunsj
1 båttur på Gardasjøen
Besøk i en av Venetos vakre Villaer
Guidet omvisning på engelsk i Verona og Bassano del Grappa
Grappasmaking
Diverse inngangsbilletter
Transport til og fra flyplass
Begge dagsutfluktene inneholder transport med buss
Engelsktalende reisefølge under utfluktene

Dette er ikke inkludert i turen:
-flybillett
-tips
-hotellskatt
-ellers annet ikke nevnt ovenfor

Verona

 

Bilder fra Verona

[Best_Wordpress_Gallery id=»30″ gal_title=»Veneto»]