Opplev vakre Umbria  (5 dager / 4 netter)

Turen du nå leser om er en av våre mest populære turer hvor vi tilbyr deg en flotte og uforglemmelige opplevelser i en av Italias vakreste regioner, Umbria, Italias grønne lunge, hvor vi tar dere med på oppdagelsesferd i denne spennende regionen.  Her blir dere tatt godt vare på og dere får bli kjent med lokale produsenter av hovedsakelig mat, vin og trøffeljakt, men programmet inkluderer også de viktigste kulturelle aspektene som natur, monumenter og viktige småbyer, da Umbria har veldig mye å by på av nettopp dette.

Turen har et ferdiglaget opplegg men som nevnt tidligere om dere har andre ønsker og interesser som f.eks shopping, biler, spa, sykkeltur osv. så er det mulig å tilrettelegge for dette, enten ved å implementere aktiviteter i dette programmet eller lage et helt nytt skreddersydd opplegg kun for deg. Overnattingsstedet er enten landlig eller i en koselig middelalderby.

Dette er inkludert i turen:
-transport under hele oppholdet
-transfer til/fra flyplass med privat sjåfør
-engelsktalende guide
-norsk reisefølge (etter tilgjengelighet/ønske)
-4 overnattinger i dobbeltrom på 3- stjerners hotell eller agriturismo (bondegård) inkl. frokost
-besøk hos olivenoljeprodusent, vingård og mikrobryggeri
-4 middager inkl drikke
-4 lunsj
-dagsutflukt med trøffeljakt og matlagingskurs
-diverse innganger på museum osv.
-en vinflaske og en kurv med typiske produkter pr. rom. Møte i forkant av reise med informasjon om tur og smaksprøver av italienske produkter.

Ønsker dere å ha en litt mer aktiv ferie kan aktiviteter som rafting, hesteridning, sykkeltur m.m organiseres.

Kart over Umbria