Umbria og Valnerina

Bli med oss til vakre og grønne Umbria
(pris fra kr 8500,- pr person i dobbeltrom)

Opplev vakre Valnerina i Umbria  (5 dager / 4 netter)

Turen du nå leser om er en av våre mest populære turer hvor vi tilbyr deg en flotte og uforglemmelige opplevelser i en av Italias vakreste regioner, Umbria, Italias grønne lunge, hvor vi tar dere med på oppdagelsesferd i den sørlige delen av regionen, Valnerina, som fremdeles ikke er turistifisert. Her blir dere tatt godt vare på og dere får bli kjent med lokale produsenter av hovedsakelig mat, vin og trøffeljakt, men programmet inkluderer også de viktigste kulturelle aspektene som natur, monumenter og viktige småbyer, da Umbria har veldig mye å by på av nettopp dette.

Turen har et ferdiglaget opplegg men som nevnt tidligere om dere har andre ønsker og interesser som f.eks shopping, biler, spa, sykkeltur osv. så er det mulig å tilrettelegge for dette, enten ved å implementere aktiviteter i dette programmet eller lage et helt nytt skreddersydd opplegg kun for deg. Overnattingsstedet vi har tatt utgangspunkt i for turen under ligger ved Arrone by og litt landlig til, men skulle det ønskes annen type overnatting så er det mulig, alt fra bondegårdsferie til 5-stjerners hotell kan ordnes.
Detaljert program finner du her.

Les også om vår tur til Spoleto
Les om vår tur til Lazio og Tuscia

Informasjon

Dette er inkludert i turen:
-transport under hele oppholdet
-transfer til/fra flyplass med privat sjåfør
-engelsktalende guide
-norsk reisefølge (etter tilgjengelighet/ønske)
-4 overnattinger i dobbeltrom på 3- stjerners hotell inkl. frokost
-besøk hos olivenoljeprodusent, vingård og mikrobryggeri
-4 middager inkl drikke
-4 lunsj
-dagsutflukt
-diverse innganger på museum osv.
-en vinflaske og en kurv med typiske produkter pr. rom. Møte i forkant av reise med informasjon om tur og smaksprøver av italienske produkter.

Prisen er basert på 10 deltagere.

Vi gjør oppmerksom på at det kan forekomme mindre endringer i programmet pga sesong, vær osv. Turen kan skreddersys etter ønske.

Kart over Umbria

Share this Page: