Avslapping i Italia

Reise til Italia

Drømmer du om en tur til Italia, der alt er klargjort og tilpasset for deg? Ser du for deg solnedgangen på en vingård i Italia, en gourmet-tur der trøffel, olivenolje og andre kulinariske smaksopplevelser står på programmet?

En opplevelse

Con-Gusto tilbyr deg spennende og innholdsrike opplevelser på reise i Italia. Vi legger opp et program etter ditt ønske, enten dere er et firma eller en privat gruppe, blant annet vakre grønne Umbria, Lazio, hvor du Roma ligger, og Veneto i Nord-Italia men også i sør-Italia f.eks Puglia.

Skreddersydd

Vi skreddersyr også en reise til Italia for dere som har mer avanserte forventninger eller interesser, innen både gastronomi og opplevelser, kanskje dere er en vinklubb eller kor, eller et firma som ønsker å planlegge et event i Italia. Følg oss gjerne på vår facebookside for nyheter.

Det er også mulig å delta på enkelt-aktiviteter som trøffeljakt, vinsmaking osv. Vi har selv bodd mange år i Italia og vet hvor vanskelig det kan være å finne de ekte opplevelsene, da disse ofte er godt gjemt.

Gourmet-tur

Vårt ønske er å gi deg innholdsrike reise med aktiviteter som blir sittende friskt i minne, og vi strekker oss langt for å skape det perfekte oppholdet. Enten det er vingårdsferie eller gourmet-tur, så har vi kunnskapen og kontaktene for å levere en uforglemmelig opplevelse i et av verdens rikeste kulinariske og kulturelle områder.

God kontakt med deg som kunde og reisende er nøkkelordet for et vellykket opphold. Det er alltid med en norsktalende eller engelsktalende kontaktperson på våre reiser.

Er dere en privat gruppe f.eks et kor, en vennegjeng, en vinklubb m.m. eller et firma som ønsker å ta med de ansatte på en firmatur til Italia, ikke nøl med å ta kontakt med oss.

Ta kontakt med oss i dag for å planlegge din neste tur til Italia. Vi ser fram til å høre i fra deg!

Elvefall i Italia

Vi er medlem av Reisegarantifondet

Logo Reisegarantiforbundet

Dette er noen av grunnene til at du burde velge oss som din reisearrangør til din neste Italiatur

  • Du sparer tid og ressurser ved å la oss gjøre jobben for deg.
  • Vi finner fram til de skjulte skattene som du kanskje ikke finner så lett på egenhånd.
  • Flere av våre reisemål er godt utenfor turistmassene som f.eks Umbria.
  • Vi bruker kun små og trofaste produsenter/leverandører/guider på stedet
  • Vi kan språket og kulturen.
  • God kontakt med deg er viktig i planleggingen for å tilrettelegge turen etter deres ønsker og behov.
  • Reiser du med oss er vi alltid tilgjengelig på telefon
  • Vi er medlem av Reisegarantifondet.

Italia