Oppskrifter

Con-Gusto sine oppskrifter og mattips

Under vår oppskriftside finner du nyttig informasjon om bruksområder og oppskrifter. En fellesnevner for alle våre produkter er at de skal være lette å bruke og det skal ikke være noen tvil om hvilken ingredienser du smaker. Alle smakene skal være gjenkjennelige uten å skulle behøve å pynte på eller skjule noe. På denne siden vil du finne tips og oppskrifter.
Alle produktene våre er av høyeste kvalitet og råvarene som er brukt for å lage disse produktene er alle Made in Italy!

Penne all’arrabbiata

Kok opp vann og ha i pasta, se pakning for koketid. I en kjele varm opp sausen med chili. Når pasta er ferdigkokt hell av vann og bland inn tomatsausen.
Husk, denne sausen består av tomat og chili så den er litt spicy!
Produkt brukt i denne oppskriften
-«Sugo all’arrabbiata»

Spaghetti all’aglione

Kok opp pasta etter pakkens instrukser. I en kjele varm opp litt extra virgin olivenolje før du heller i tomatsausen med hvitløk. Varm lettere opp og hell over pasta. Denne sausen består av tomat og hvitløk men du kan krydre den litt med krydder som basilikum eller kanskje kapers.
Denne sausen er også ypperlig som pizzasaus!
Produkter brukt in denne oppskriften
-«Sugo all’aglione (tomatsaus med hvitløk)
-Extra virgin olivenolje

Trøffeltapenade «La Tartufata»


Trøffeltapenaden «La Tartufata» er en tapenade som er perfekt som forrett. Den enkleste og beste måten er å varme landbrød/baguettskive og smøre på litt trøffeltapenade. Alternativt kan du bruke en salt kjeks som vår tarallini all’olio.
Produkter brukt
Trøffeltapenade
-Tarallini all’olio

«Bruschetta di Pomodoro»

En deilig saus/tapenade bestående av tomater, tomatpure og deilig krydder. Passer perfekt som aperitif eller forrett på kjeks eller i pizza.
Produkter brukt
-Bruschetta di Pomodoro

Kokte grønnsaker med Cavalli condimento Balsamico

En av de enkleste og beste måtene å bruke Cavalli Condimento Balsamico på er på dampkokte grønnsaker. Dampkok grønnsaker etter ønske, brokkoli, aspargesbønner, poteter, gulerøtter osv. og bruk Cavalli Condimento balsamico. Helt nydelig!
Produkter brukt
-Cavalli Condimento balsamico

Soltørkede tomater i olje med chili, kapers, oregano og hvitløk

Soltørkede tomater kan brukes til så mangt, enten det er til forrett på en kjeks, i risotto, cous cous, pasta eller sauser. En av våre favoritter er pannestekt torskeloin med løk og soltørkede tomater. Det du gjør er å skjære opp gul løk og brun dette i en stekepanne, ha oppi biter av soltørkede tomater og bland godt. Legg fiskebitene oppi og pass på at fisken har løk og tomater både over, ved siden og under seg. La det hele varmes under lokk i noen minutter på hver side, til fisken er gjennomstekt. Her trenger du ikke salt da de soltørkede tomatene vi har gjør susen!
Produkter brukt i denne oppskriften er
-Soltørkede tomater i olje med chili, kapers, hvitløk og oregano

Trøffelolje

Trøffelolje er en grei ting å ha på kjøkkenet, bare husk å oppbevar den som vanlig olivenolje, med andre ord langt fra varme og lys. Trøffelolje kan du bruke til mange ting som f.eks omelett, supper, pasta, potetmos. Smak deg frem da det er ganske mye smak i en god trøffelolje.
Trøffelolje fra Con-Gusto

Ekte bruschetta di pomodoro


Det finnes ingenting så herlig som en god bruschetta di pomodoro. Kutt opp tomater og hvitløk. Ha i litt salt. Bland alt sammen og legg det på en nyristet brødskive. Topp det hele med en basilikumblad og god olivenolje, gjerne en med mye smak som vår Coratina fra Puglia.
Produkter brukt
-Extra virgin olivenolje Coratina de Palma

Share this Page: