Vakkert slott i Italia

Om Con-Gusto

Con-Gusto er et kvalitetsbevisst Italia-elskende firma, startet av Linn W. Kraby og tar for seg import av italienske gourmetprodukter av høy kvalitet og skreddersydde turer til Italia for private og bedrifter. I vårt sortiment finner du produkter av høy kvalitet og kun «Made in Italy». Etter mange år i vin -og matbransjen i Italia vet vi kan vi skal se etter og vi henter våre produkter direkte fra produsent noe som gjør at du som kunde slipper fordyrende mellomledd. Vi er veldig nøye på hva vi tar inn og alle produsenter blir kvalitetssikret i forkant i henhold til alle regelverk. Vi er alltid på utkikk etter nye spennende produkter fra små til middelstore produsenter å implementere i vårt sortiment og vi garanterer gode smaker.

Alle våre produkter kan kjøpes i nettbutikken eller hos en av våre forhandlere og du kan enten hente bestilte varer selv på lager uten ekstra kostnader eller få de tilsendt i posten. Vi har en fast frakt på kr 99,-. Vi sender kun i Norge!
Betaling trygt og raskt via Vipps.
Vi er også ofte på messer og festivaler rundt omkring hvor du kan kjøpe våre produkter direkte. Følg oss på facebook for oppdateringer på aktiviteter som messedeltakelse og markeder.

Turer til Italia

Følg gjerne med på vår facebook-side for nyheter eller les mer om våre turer under fanen ``Reise til Italia``.

I tillegg til vår import av italienske kvalitets gourmetprodukter skreddersyr vi også innholdsrike turer til Italia for firma og private. Linn har bodd og jobbet i Italia i mange år og har opparbeidet seg mange kontakter. Er dere en gruppe som planlegger tur til Italia så ta kontakt med oss for et hyggelig tilbud.

Alle våre turer er av høy kvalitet, og programmet er litt utenom standarden. Du kommer sent til å glemme en tur organisert av oss. Med på turen er det alltid en norsk eller engelsktalende pålitelig kontaktperson som du kan snakke med. Vi strekker oss langt for å gi deg det lille ekstra. Her på våre nettsider kan du lese mer om hvorfor du bør velge oss til din neste Italia-tur.

Vi holder til på Bøn i Eidsvoll kommune.

 

Con-Gusto er medlem av RGF Reisegarantifondet (www.rgf.no) noe som er en ekstra sikkerhet for deg som reisende.

 

Gamle bygninger i Italia i solnedgang