Linn og kunder på gruppetur

KUNDEOMTALE

Midt i blinken

«Da har vi kommet oss hjem etter en fantastisk helg i Verona. Det hele opplegget du laget for oss var midt i blinken etter vår smak. Alt klaffet supert med alle avtaler på hotellet, spisesteder, guider, transport etc. Vi fikk litt regn fredagen så båttur avlyste vi, og picnic ble inne på vingården. Men dagen ble kjempefin alikevel. Takk for all hjelp.»

Idyllisk

«Vil informere om at samtlige storkoset seg fra start til slutt. Område var idyllisk, maten var god og vinen fantastisk! Ble en del vin som ble kjøpt for å si det mildt. Guiden/tolken var flink og vineieren engasjert. Satt også pris på at lokalene var rene. Og innbydende. En riktig god dag til deg, Linn. Og takk for god oppfølging både før og under. Noe som verdsettes når man er en stor gruppe.»

Utmerket service

«Jeg vil gjerne starte med å takke for utmerket service og oppfølging i forbindelse med vår familietur til Umbria. Det er fantastisk å planlegge når man har en som har kunnskap og samarbeidsvilje for å få til et resultat som står i forhold til ønsker og forventning. Ikke minst oppfølging under turen, slik at man føler seg trygg på at saker kan løses underveis. Transport, overnattinger og utflukter har fungert godt, ikke minst har både unge og gamle fått sitt. Alle aktiviteter som var forhåndplanlagt, har servicen vært utmerket med svært personlig service. Dette har ikke vært masseturisme, for å si det slik. En ferietur som vi kommer til å ha gode minner fra i lang tid.»

Perfekt

«Ikke vanskelig å gi tilbakemelding på denne turen. Alt var perfekt. Det fine var også at det ikke var så fullt av turister, vi var stort sett de eneste.
Høydepunktene for meg var trøffeljakten med etterpåfølgende kjøkkenseanse og alle gode smakene. Guiden snakket også perfekt og lett å forstå.
Vinsmakingen ute i åkeren var idyllisk og uventet, alle tiders»

Bra oppfølging

«Vi har hatt meget god kommunikasjon mellom deg og meg før vi skulle reise. Bra oppfølging.  vi har blitt tatt vare på hele tiden. Begge guidene har vært humørfylte og din smittende latteren har vært med på å få denne turen til å bli enda mere positiv.  Du er et menneske med stor empati. Vi har fått oppleve en matkultur med godt drikke til, helt utenom det vanlige på både private arrangement og flotte restauranter.»

Engasjerende

«Vil bare si tusen takk for fantastiske dager i Umbria. Et flott opplegg og levende engasjert guiding. Vi har bare positive tilbakemeldinger»

Kvalitet i alle ledd

«De beste smakene av Italia» får ny mening etter å ha vært på opplevelsestur organisert av Con-Gusto. Umbria, og Spoleto som by, gav oss mange fantastiske mat og vin opplevelser. Og alle turene rundt i området åpnet virkelig våre øyne for hva Italia og spesielt denne regionen kunne by på. Fra før kjente vi de gode og smakfulle produktene og den supre servicen. Og de elsker vi og bruker dem ofte som gaver, for alle fortjener å bli kjent med disse gode smakene. Vi er så glad for at vi bestilte vår tur igjennom dere og for at dere også går for kvalitet i alle ledd»

Super tur

«Jeg synes firmaturen var utrolig fint lagt opp for vårt formål. Det var en tur som gjorde at selv om vi besøkte en av Europas største metropoler, klarte vi å senke skuldrene. Synes sammensettingen av «guidede turer» og egenopplevelser var akkurat passe tilpasset. Så totalt sett synes vi alle at dette var en super tur. Så igjen Tusen takk!!!!»

Fantastisk

«Con-Gusto og Linn anbefales på det varmeste! OrbitArenas jubileumstur til Roma i oktober i 2018 kunne ikke vært mer vellykket og bedre gjennomført. Grundig planlegging og ingenting overlatt til tilfeldighetene verken når det gjaldt faglig program eller valg av restauranter. Og for en fantastisk Roma-guide. Opplever gjerne både Roma og mer av Italia sammen med Linn igjen!»

Uforglemmelig

«Vi har hatt en opplevelse og fått minner vi aldri vil glemme. Vi storkoste oss og vi var enig om at vinbaren var over all forventning og et sted vi kommer til å besøke igjen ved neste anledning. Gode viner servert til gode matretter instruert av en dyktig person gjorde at hele opplevelsen på restauranten ble en fantastisk og uforglemmelig seanse. Igjen, takk for all hjelp og god info»

Kjempetur

«Har nylig hatt en kjempetur til vingården rett utenfor Roma. Takk for god hjelp og ikke minst oppfølging hele veien fram til tur. Anbefaler dere gjerne videre til de som skal på tur til Italia!!»

Deilig

«Ville si takk for at du fikset med super matutflukt for oss da vi var i Italia. Det var deilig å komme seg litt ut av Romas bykjerne og se litt italiensk bonderomantikk. Vakker liten landsby og gøy sightseeing i en av de tøffeste vinkjellerene jeg har sett. Maten og vinen etterpå var også veldig bra!»

Fleksibel og løsningsorientert

«Rask tilgjengelighet, fleksibel, løsningsorientert. Ser du etter en med god kunnskap og erfaring fra det autentiske Italia – Linn er desidert en du burde ta en prat med. Kan virkelig anbefales på det varmeste!»