Omvisning ved Colosseum

Gruppetur til Italia

Vi skreddersyr spennende turer for grupper på minimum 4 deltakere. Umbria, Lazio og Veneto i nord er våre faste mest populære reisemål, men vi jobber med hele Italia. Vi ønsker å tilby deg det aller beste fra Italia som du ikke så lett finner på egenhånd og alt vi tilbyr av aktiviteter, restauranter, hoteller osv er godkjent av oss.

Våre reiser baserer seg ofte på mindre turistifiserte steder i Italia hvor du får følelsen av å være en del av lokalbefolkningen. Vi bruker alltid små gjerne unike tilbydere av tjenester på stedet for å ivareta et bærekraftig reiseliv. For oss er det viktig at du får møte menneskene bak kulissene som f.eks vinbonden selv.
Selvom vi jobber mye med storbyer som f.eks Roma, som er en pulserende by, greier vi gjøre turen intim.

Det er fullt mulig å tilpasse etter deres behov med tanke på turens varighet, aktiviteter, hotellvalg osv. Vi ønsker å vise dere nettopp vårt ekte Italia og vi strekker oss langt for å tilfredstille dine behov. Sammen med våre gode pålitelige samarbeidspartnere i Italia har vi gode erfaringer og tilbakemeldinger.

Er dere et kor, en vin eller matklubb, en forening eller rett og slett en vennegjeng som ønsker å reise sammen for å skape nye uforglemmelige minner så hjelper vi dere gjerne med å tilrettelegge deres opphold. Vi skreddersyr den perfekte turen etter deres ønsker. Vi vet at det kan være vanskelig å finne de skjulte skattene på egenhånd og vi stortrives med å lete rundt for å finne nettopp disse, for å kunne tilby nettopp deg Italias unike steder.

Spansketrappen i Roma