Firmatur til Italia

Firmatur til Italia?

Vi tilbyr spennende turer til Italia tilpasset private men også firma. En firmatur med de ansatte er en god anledning for å la de ansatte bli bedre kjent med hverandre og vi hjelper deg gjerne med å sette sammen den perfekte reisen for dere. Vi kan hjelpe til med å arrangere aktiviteter som blant annet Vespatur i Roma, messer og festivalbesøk, vingårdsbesøk, sportslige aktiviteter, ølsmaking og mye mer. Ønsker dere bedriftsbesøk eller har dere behov for konferanselokaler så kan vi ordne det meste. Våre forbindelser er hovedsakelig i Lazio/Roma, Veneto i nord-Italia og Umbriaregionen midt i Italia. Vi har bodd og arbeidet innen vin -og matbransjen i Italia i mange år og har dermed lokalkunnskapen og kan språket så vi finner frem til de beste løsningene og det beste programmet tilpasset deres budsjett, ønsker og behov. Vi tilbyr reiser med lille ekstra av kvalitet og vi er veldig kresne på nettopp hva vi tilbyr. Leverandører og produsenter blir godt vurdert i forkant.
Vi er også med i Reisegarantifondet, noe som gir en trygghet for deg som reisende. Her kan du lese mer om Reisegarantifondet.

Her kan du lese mer om eksempel på 3-dagers tur til Roma

Kontakt oss i dag via skjemaet under eller send en mail til linn@con-gusto.no for et uforpliktende tilbud på firmatur til Italia. Vi hjelper deg å sette sammen deres perfekte opplegg, enten det er en inspirasjonstur, ledertur, team-buildning, bonusreise ol.
Vi ser fram til å høre i fra deg!

Share this Page: