Bilde en bedrift på firmatur til Italia

Firmatur til Italia

En firmatur til Italia er en god anledning for de ansatte å bli bedre kjent med hverandre, og dere vil dele opplevelser som skaper minner sammen.

Vi hjelper deg gjerne med å sette sammen den perfekte reisen for dere. Kanskje dere er ute etter en inspirasjonstur, et messebesøk eller planlegging av et event som for eksempel jublieum? Vi kan arrangere aktiviteter som blant annet Vespatur i Roma, prøvekjøring av Ferrari, messer og festivalbesøk, vingårdsbesøk, pizzakurs, sportslige aktiviteter som f.eks rafting i Umbria eller sykkeltur på Appia Antica i Roma inkludert besøk i katakombe, ølsmaking og mye mer.  En av våre mest populære firmaturer er til Den evige stad – Roma inkludert vingårdsbesøk.

Ønsker dere bedriftsbesøk i løpet av turen eller har behov for konferanselokaler, så kan vi ordne det meste. Vi har gode forbindelser i Lazioregionen, hvor den evige stad Roma hører hjemme. Veneto ligger i Nord-Italia, med hovedområder som Valpolicella, Gardasjøen og Verona. Umbriaregionen midt i Italia også kalt «Italias grønne lunge», hvor nydelig natur, sportslige aktiviteter og trøffel står på menyen. Vi tilbyr også reiser til steder som Puglia i sør og Emilia-Romagna, hvor sistnevnte er hovedstaden for blant annet parmaskinke, parmesan og Ferrari.
Vi jobber med andre ord med hele Italia, så ikke nøl med å ta kontakt.

Lokalkunnskap

Vi har bodd og arbeidet innen vin -og matbransjen i Italia i mange år, og har dermed både lokalkunnskapen og språkkunnskapene som gjør at vi finner frem til de beste løsningene. Det betyr at vi kan gi dere det beste programmet tilpasset deres budsjett, ønsker og behov. Vi tilbyr reiser med det lille ekstra av kvalitet, og er veldig kresne på nettopp hva vi tilbyr. Leverandører og produsenter blir godt vurdert i forkant.

Vi vet det tar tid å organisere en firmatur, så hvorfor ikke la oss gjøre jobben for deg?

Con-Gusto er med i Reisegarantifondet, noe som betyr trygghet for deg som reisende.

Les mer om 3-dagers tur til Roma 

Dette eksemplet kan selvfølgelig endres etter deres behov og ønsker.

Kontakt oss i dag via skjemaet under eller send en mail til linn@con-gusto.no for et uforpliktende tilbud på firmatur til Italia. Vi hjelper deg å sette sammen deres perfekte opplegg, enten det er en inspirasjonstur, ledertur, team-buildning, bonusreise e.l.

Vi ser fram til å høre i fra deg!

Logo Reisegarantiforbundet

Send oss en forespørsel: