Detaljert program

Dag 1.
Ankomst Spoleto med tog fra Roma Termini og pick-up på togstasjonen av privatsjåfør og transport til hotellet hvor dere skal bo, etterfulgt av en spasertur og en «bli-kjent» runde i Spoleto med informasjon om regionen Umbria og selve Spoleto by. Lunsj på egenhånd avhengig av når dere ankommer byen.
Middag på lokal restaurant i gamlebyen. Inkl drikke.
Dag 2.
Frokost på hotell.
Etter frokosten (ca kl 09) blir dere hentet på hotellet og tatt med til Ferentillo for trøffeljakt.
Her skal dere være med på å finne trøffel sammen med trøffeljegeren og hans hund. Det blir en innføring i hvordan tilberede fersk trøffel etterfulgt av en light lunsj.
Underveis blir det et stopp på vakre Abbazia di San Pietro in Valle.
Tilbake til hotell ca kl 16/17.
Middag på lokal restaurant. Inkl. drikke.
Dag 3.
Frokost på hotell.
Etter frokost blir dere hentet og turen går til en olivenlund og en lokal olivenoljeprodusent. Her får dere en innføring i forskjellige oliventyper og produksjon. Olivenoljesmaking.
Lunsj inkludert hos en lokal produsent, etterfulgt av besøk på vingård med vinsmaking: Montefalco. Tilbake til hotell ca kl 16.
Middag på lokal restaurant i Spoleto. Inkl drikke.
Dag 4.
Frokost på hotell.
Vinutflukt. Etter frokost blir dere hentet av privat sjåfør som tar dere til Cannara. Turen tar i underkant av 1 time. Her besøker dere en vingård og det blir en tradisjonell hest-og vogntur blant vinranker. Denne vingården produserer økologisk og biodynamisk vin så det blir en spennende innføring i deres alternative metode «One Goose revolution» som består av å la gjess spasere rundt vinrankene og spise ugress som er farlig for vinplantene. Vinsmaking med light lunsj.
Middag på lokal restaurant. Inkl drikke.
Dag 5.
Frokost på hotell. Transport til togstasjonen Spoleto, tog videre til Fiumicino Flyplass eller andre destinasjoner.