Balsamico

Se vårt utvalg av høykvalitets mørk og kremet Balsamico av fra Modena og Emilia. Les mer om hver enkelt Balsamico og kjøp i vår nettbutikk!

Aceto balsamico Tradizionale di Modena DOP min. 12 år AFFINATO 100ml.

 

 

 

 

 

 

 

Aceto balsamico Tradizionale di Modena DOP min. 12 år AFFINATO 100ml.
En vellagret balsamicoeddik fra Modena i Italia. Denne balsamicoeddiken har blitt lagret minimum 12 år på forskjellige eikefat, noe som er med på å danne den særpregede balsamicosmaken . Kommer med dosering/helletut og informasjonshefte. Passer til pasta, risotto, kjøtt, fisk og egg. Det skal ikke mange dråper til av denne balsamicoedikken for å få en herlig smak. Prøv den også på jordbær!

 

 

 

 

 

 

 

Condimento balsamico fra Cavalli, Emilia 250ml.
Condimento balsamico, lagret i 3 år på forskjellige eikefat fra Emilia. Kommer i egen gaveeske. Inneholder ingen fortykningmidler, fargetilsetninger eller andre konserveringsmidler.
Ingredienser: 100% kokt druemost. Glutenfri.
Denne Condimento Balsamico passer utmerket til grønnsaker, salater, kjøtt, og har en harmonisk og balansert smak med et litt søtpreg.

Crema di aceto balsamico 250ml.

 

 

 

 

 

 

 

Crema di aceto balsamico 250ml.
En kremet balsamicoeddik som er god på salater, kjøtt, men prøv den også på jordbær og ost. Perfekt som dekor av tallerken. Glutenfri.
Ingredienser: Konsentrert druemost, Balsamicoeddik fra Modena IGP 20%, farge: karamell E150D, stivelse.
Næringsinnhold pr 100 gr produkt:
Energi Kcal 276/KJ 1176.
Proteiner 2,2 gr.,
Karbohydrater 67,6 gr., hvorav sukkerarter 38,7gr.,
Sodium 33,00 mg.

Crema Bianca 250 ml

 

 

 

 

 

 

 

Crema Bianca 250 ml
Hvit kremet vineddik.
Ingredienser: konsentrert druemost, hvit kondiment (hvit vineddik og konsentrert druemost) stivelse. Inneholder sulfitter.
Prøv den på salat, fiskeretter og kokte grønnsaker.
Næringsinnhold pr 100 gr. produkt:
Energi Kcal 242/Kj 1029. Proteiner 0,2 gr.,
Karbohydrater 61,0 gr., hvorav sukkertarter 37,1 gr.,
Sodium 33,00 mg.

Crema di aceto balsamico med trøffelsmak 250ml.

 

 

 

 

 

 

 

Crema di aceto balsamico med trøffelsmak 250ml.
En kremet balsamicoeddik som er god på salater, kjøtt, men prøv den også på ost. Perfekt som dekor av tallerken. Glutenfri.
Ingredienser: Konsentrert druemost, Balsamicoeddik fra Modena IGP 20%, farge: karamell E150D, stivelse, hvit trøffelaroma.
Næringsinnhold pr 100 ml produkt:
Energi Kcal 276/Kj 1176
Proteiner 2,2 gr.,
Karbohydrater 67,7 gr., hvorav sukkerarter 38,7 gr.,
Sodium 33,00 mg.

Balsamico

Vi har valgt ut produkter av høy kvalitet fra Emilia og Modena. Emilia og Modena er to konkurrerende byer som begge to tilbyr produkter av høy kvalitet. Modena er nok den mest kjente for oss nordmenn, men det betyr ikke at man får tak i god balsamico bare der. Balsamico eller balsamicoeddik er laget av innkokt druemost og lagringen varierer etter hvilket produkt som skal lages. Når det gjelder Crema di balsamico eller kremet balsamicoeddik/glaze, så er dette et produkt som er laget av balsamicoeddik blandet med stivelse for å få den tykkere og søtere konsistensen som også er praktisk til å dekorere tallerkner. Du finner alle våre produkter i vår nettbutikk.

Share this Page: