Firma -og vertinnegave

Firma -og vertinnegave

 

Hvis du er på utkikk etter en gave enten til en venn eller til dine ansatte hjelper vi deg gjerne med å sette sammen gaver bestående av våre mest populære produkter etter den priskategorien du ønsker.

Vi har produkter i alle kategorier alt fra hverdagsprodukter som olivenoljer og pesto til forskjellige trøffelprodukter. Alt etter enhver smak og budsjett. De produktene vi har i vårt sortiment importerer vi direkte fra produsent i Italia og det er kun vi som har de produktene vi tilbyr.

Når det gjelder levering så kan ferdige gaver hentes på lager ved Eidsvoll eller avtale frakt.

Vi garanterer gode smaker og lekre innpakninger. Ta gjerne en titt i vår nettbutikk for utvalg.

Ta kontakt med oss for forslag. Send en mail til oss i dag!

Firma -og vertinnegave
No Comments

Post A Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.