[vc_row css_animation=»» row_type=»row» use_row_as_full_screen_section=»no» type=»full_width» angled_section=»no» text_align=»left» background_image_as_pattern=»without_pattern»][vc_column][vc_column_text]Kjære deg, enten du har reist med oss eller om du vurderer å reise med oss

Vi er midt i en periode som er vanskelig for mange og i vårt tilfelle så gjelder dette en fullstendig stopp med noe av det vi elsker å jobbe med, nemlig skreddersydde turer til Italia. Ingen vet når denne perioden er over og ikke minst når ting tar seg opp igjen etter denne tunge perioden. En ting er sikkert, og det er at vi nå elsker vår jobb enda mer! Vi vet at det kommer en tid etter Corona-viruset og vi gleder oss masse til å gjenoppta turer og eventer til Italia. Vi gleder oss til å sette sammen nye program for deg som privatkunde og for deg som vil ta med ansatte på tur, ved å bruke våre gode eksisterende samarbeidspartnere i Italia samt ta i bruk nye spennende aktører. Det å skape nye minner blir viktig og vi er klare for jobben!

På tur med oss er det viktig at du føler deg trygg og det er viktig at du som kunde skal føle deg ivaretatt. Etter en slik hendelse blir det viktig å bruke seriøse reiseaktører som tar kunden og jobben på alvor.

Med vennlig hilsen Linn[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=»» row_type=»row» use_row_as_full_screen_section=»no» type=»full_width» angled_section=»no» text_align=»left» background_image_as_pattern=»without_pattern»][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=»» row_type=»row» use_row_as_full_screen_section=»no» type=»full_width» angled_section=»no» text_align=»left» background_image_as_pattern=»without_pattern»][vc_column][vc_single_image image=»2511″ img_size=»large» qode_css_animation=»»][/vc_column][/vc_row]