Våre Turer

Drømmer du om en tur til Italia, der alt er klargjort og tilpasset for deg? Ser du for deg solnedgangen på en vingård i Italia, en gourmet tur der trøffel, olivenolje, Balsamico og pateer står på programmet?

Vi ønsker å tilby deg spennende og innholdsrike opplevelser på tur i Italia. Vi samarbeider tett med et lokalt reisebyrå i regionen Umbria, så vårer turer foregår hovedsakelig i denne regionen samt Lazio. Vi har et par «standardpakker» som er beskrevet over hvor programmet er ferdig laget. Disse passer bra for deg som ønsker en innholdsrik opplevelse, men vil slippe å planlegge denne selv. Vi skreddersyr også turer til Italia for dere som har mer avanserte forventinger eller interesser innen både gastronomi og opplevleser.

Det er også mulig å delta på enkeltaktiviteter som trøffeljakt, vinsmaking osv. Vi har selv bodd mange år i Italia og vet hvor vanskelig det kan være å finne de ekte opplevelsene for en ekte gorumettur i Italia, da de ofte er godt gjemt. Vårt ønske er å tilby deg innholdsrike turer med aktiviteter som blir sittende friskt i minne og vi strekker oss langt for å skape det perfekte oppholdet. Enten det er vingårdsferie eller gourmettur, så har vi kunnskapen og kontaktene for å levere en uforglemmelig opplevelse i et av verdens rikeste kulinariske og kulturelle områder.

God kontakt med deg som kunde og reisende er nøkkelordet for et vellykket opphold. Det er alltid med en kontaktperson på turen som er norsktalende eller engelsktalende.

Hvis du ønsker å se på noen av våre ferdig temapakker så velg destinasjon under og ta kontakt med oss i dag for å planlegge din neste tur til Italia. Vi ser fram til å høre i fra deg.

Prisene i tureksemplene du finner på denne siden er alltid basert på et minimum av 10 deltakere. Les gjerne igjennom våre betingelser som du finner her.

Umbria og Spoleto

Umbria og Valnerina

Lazio og Tuscia

Vingårdsbesøk Lazio

Trøffeljakt, vinsmaking m.m

Vi er medlem av Reisegarantifondet.

Share this Page: