Trøffeljakt, vinsmaking, matlagingkurs, sportslige aktiviteter

Umbria har mye å by på enten man er glad i natur, mat og vin eller andre kulturelle opplevelser. Hvis du allerede planlagt ferien som mange andre på egenhånd med venner eller famile så tilbyr vi også aktiviteter og utflukter i vakre Umbria. Skal du oppholde deg i Roma så ikke fortvil, det er ikke lange togstrekningen til Umbrias grense. Tog går regelmessig fra togstasjonen Roma Termini til f.eks Terni eller Spoleto. I aktivitetene du leser mer om under er ikke transport inkludert, men vi er behjelpelige med å finne praktiske løsninger for deg. Ønsker du å booke en aktivitet med oss si i fra om du har behov for transport.
Vi ser fram til å høre i fra deg!

Trøffeljakt

Bli med på trøffeljakt i Umbria. Utflukten varer i ca 5 timer og inkluderer selve trøffeljakten med demonstrasjon av en virkelig trøffeljakt med hund i søken etter skogens gull. Etter endt trøffeljakt så blir trøffelen tilberedt på kjøkkenet og det blir en light lunsj inkl drikke.

Pris pr person fra kr 1425,-
Alt foregår på engelsk.
Ta kontakt for informasjon og booking.

Vinsmaking

Bli med oss å opplev de lokale vinprodusentene i Umbria. Varighet ca 2 timer. Det blir en hyggelig opplevelse med tur blant vinranker og god vin. Området er sørlige delen av Umbria.

Pris per person fra kr 250,-.
Min. 4 deltakere. For større grupper ta kontakt.
Vinsmaking foregår på engelsk.
Ta kontakt for informasjon og booking.

Matlagingskurs

Vi tilbyr spennende og lærerike matlagingskurs i Umbria hvor deltakerne tar del i matlagingen.. Matkurset holder sted i San Gemini i Umbria og varer ca 4 timer. Etter endt matkurs nytes lunsj eller middag samlet med god vin. Matlagingskurs er en hyggelig aktivitet som passer alle. Perfekt som teambuilding.

Pris per person fra kr 890,-
Alt foregår på engelsk.
Ta kontakt for informasjon og booking.

Sportslige aktiviteter

Umbria består av mye natur, både fjell, innsjøer og skog preger denne vakre regionen som ikke uten grunn kalles «Italias grønne lunge». Er du av den sportslige typen så kan vi tilby spennende aktiviteter som fjellklatring, sykkelturer, gåturer, riding, fallskjermhopping, rafting og mye mer.

Ta kontakt
med oss for mer informasjon vedrørende de sportslige aktivitetene.

Vi samarbeider med et lokalt reisebyrå i Umbria som stiller reisegaranti. Les mer om våre vilkår og betingelser her. 

Share this Page: